Vestigingen

Naast onze vestigingen in Assen hebben wij vestigingen in Groningen en Hoogeveen. In Assen hebben wij onze hoofdvestiging aan de Vaart ZZ 37-39 en daarnaast zijn wij gevestigd in het Gezondheidsplein Marturia 

Voor het parkeeroverzicht rondom de Vaart Zuidzijde 37, kunt u kijken naar deze kaart: Parkeren in Assen

Onze praktijk valt binnen zone 2 van de parkeervergunningen. Dit betekent dat er een parkeervergunning vereist is om uw auto te kunnen parkeren. We zijn in het bezit van een  beperkt aantal bezoekerspassen. U kunt ook overwegen te parkeren iets verderop aan de Vaart Zuidzijde, bij de brug, in de Witterstraat. Daar is het nog vrij parkeren.

Onze vestiging in gezondheidscentra, in Marturia in Assen en het Klooster in Hoogeveen, heeft ook te maken met de ontwikkelingen in het vakgebied: hier zijn de lijnen korter, kan gemakkelijker overlegd worden en is er meer ruimte voor nieuwe initiatieven op het gebied van multidisciplinaire samenwerking. We vinden de combinatie van enerzijds groepspraktijk met psychologen (de Vaart) en anderzijds dependances in gezondheidscentra heel vruchtbaar: we werken samen met vakgenoten, maar ook met andere disciplines. We denken dat hiermee de zorg voor de cliënt optimaal is.