Wachtlijst BGGZ en SGGZ

Psychologenpraktijk De Vaart doet er alles aan om een wachtlijst te vermijden. We hebben momenteel een aanmeldingswachttijd van ongeveer 6 tot 8 weken.

We vinden snelle hulp erg belangrijk en daarom hebben we ons team recentelijk uitgebreid, waardoor we de behandelingswachttijd voor de Basis GGZ (BGGZ) en de Specialistische GGZ (SGGZ) trachten te verkorten. Helaas is het door de drukte niet meer mogelijk om meteen een afspraak in te plannen en worden we ingehaald door de realiteit. De behandelingswachttijd voor BGGZ is nu ongeveer 8 tot 10  weken. Bij de SGGZ is de behandelingswachttijd helaas nog ongeveer 14 weken. Het is afhankelijk van uw klachten en de doorlooptijd van de lopende behandelingen hoe lang de wachttijd voor u zal zijn. Bij een behandeling met EMDR is er bijvoorbeeld een langere wachttijd.

Voor de locatie Hoogeveen en Apeldoorn is er voor de SGGZ sprake van een lange behandelingswachttijd van 4 maanden.

Voor de locatie Almere en Lelystad is het vooralsnog niet mogelijk om kinderen en jongeren beneden de 17 jaar te behandelen. Zodra dit mogelijk is zullen we dit hier kenbaar maken. De wachttijd voor Almere bedraagt 8 weken en voor Lelystad 4 weken.

Zodra er een verschuiving plaatsvindt, zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

Onze excuses voor het ongemak.

 

10 mei  2019