Contact

Om uw aanmelding te kunnen verwerken hebben wij een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Binnen Drenthe kan deze ook digitaal verstuurd worden via ZorgDomein. Voor afspraken in alle vestigingen kunt u ons centrale nummer in Assen 0592-330187 bellen. Te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur. Voor adresgegevens kunt u in het menu hiernaast klikken. Mailen kan ook naar: info@psychologenpraktijkdevaart.nl.

Als u met de auto komt en u wilt aan de Vaart of bijvoorbeeld in de Emmastraat parkeren, dan graag uw kenteken doorgeven bij de balie. Wij voeren vervolgens uw kenteken in in onze parkeerapp, zodat u gratis kunt parkeren. De Vaart Zuidzijde, en de zijstraten ervan, is namelijk een parkeerzone waarbij men zonder een vergunning niet mag parkeren.

LET OP!!

Niet parkeren op de parkeerplaats bij het pand op nummer 33!! Dit is privéterrein en u riskeert een wielklem of het wegslepen van uw auto.

Bent u niet tevreden over uw behandeling? Dan kunt u een klacht indienen via management@psychologenpraktijkdevaart.nl . U kunt ons natuurlijk altijd per email bereiken via onderstaand formulier.

Vestigingen Assen

Vestiging Hoogeveen

Vestiging Zwolle

Vestiging Groningen

Vestiging Waddinxveen

Vestiging Almere