Hoe u ons kunt bereiken

Voor afspraken in Assen en alle andere vestigingen kunt u ons centrale nummer in Assen 0592-330187 bellen. Te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.45 uur tot 16.30 uur. Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken. Voor adresgegevens kunt u in het menu hiernaast klikken. Mailen kan ook naar: info@psychologenpraktijkdevaart.nl 

NB: Bel tijdig af!

Zorgverzekeraars vergoeden alleen als een behandeling heeft plaatsgevonden. Bent u plotseling verhinderd? Belt u dan alstublieft minimaal 24 uur van tevoren af, ook in geval van ziekte. Belt u niet of te laat, dan moet u meestal de helft van de kosten voor de zitting zelf betalen.

Parkeren
Als u met de auto komt en u wilt aan de Vaart of bijvoorbeeld in de Emmastraat parkeren, dan graag uw kenteken doorgeven bij de balie. Wij voeren vervolgens uw kenteken in in onze parkeerapp, zodat u gratis kunt parkeren. De Vaart Zuidzijde, en de zijstraten ervan, is namelijk een parkeerzone waarbij men zonder een vergunning niet mag parkeren.

LET OP!! Niet parkeren op de parkeerplaats bij het pand op nummer 33!! Dit is privéterrein en u riskeert een wielklem of het wegslepen van uw auto.


Bent u niet tevreden over uw behandeling? Dan kunt u een klacht indienen bij Nana van Triet: e-mail: management@psychologenpraktijkdevaart.nl